Om Oss På DjurHemma.se

Tack för att du besöker DjurHemma.se!

Vi är en familj som kallar Täby i Stockholms län, vårt hem. Djur har alltid varit en viktig del i vårat liv, och vi har haft förmånen att dela vårt hem med många olika husdjur.

För närvarande delar vi vårt liv med några underbara husdjur som kanin, marsvin och till och med vandrande pinnar. Dessutom är vår vattensköldpadda i trygga händer hos våra barns farbror.

Hundar har också en speciell plats i våra hjärtan. Även om vi för närvarande inte har en egen hund, har vi en djup kärlek och respekt för dessa lojala följeslagare. Min mamma har en lång erfarenhet av hunduppfödning och en kennelverksamhet, så vårt intresse och vår kunskap om hundar är välgrundade.

På DjurHemma.se fokuserar vi på att dela information, tips och råd om en mängd olika husdjur som fiskar, hamstrar, marsvin, kaniner, katter, hundar och även de fascinerande vandrande pinnarna.

Vi är övertygade om att varje husdjur har sin unika charm och sina egna behov.

Vi strävar efter att ge dig användbar information för att skapa en lyckligare och hälsosammare relation med dina pälsbeklädda eller fjälliga vänner.

Vi är ständigt engagerade i att hålla våra artiklar aktuella och relevanta. Vår sajt uppdateras regelbundet med den senaste informationen och rådgivningen för att säkerställa att du som besökare får en givande och inspirerande upplevelse under ditt besök hos oss.

Vi välkomnar din feedback och dina frågor. Om du har tips, idéer eller konstruktiv kritik, tveka inte att kontakta oss. Vi värdesätter din åsikt och är här för att hjälpa dig med ditt husdjursrelaterade behov.

Tack för att du besöker DjurHemma.se. Vi ser fram emot att dela vårt kärleksfulla engagemang för husdjur med dig och hoppas kunna vara till nytta och inspiration för dig och dina älskade djur.

Med varma hälsningar,

Sara och Peter på DjurHemma.se