Hundtillbehör: Alla Våra Rekommendationer + Tips & Råd

Är du på jakt efter ett tillbehör till din hund?

Antingen om du vill kolla läget på saker som du behöver köpa in innan du skaffar din hund, eller om du redan har en, så kan du troligen hitta något bland våra rekommenderade tillbehör som kan vara bra att ha.

Det finns en djungel av saker som man kan köpa. Det är inte lätt att veta vad man behöver eller vad man ska titta efter.

Vi har därför gått igenom olika saker som man kan behöva till sin hund, vad man ska tänka på innan man köper och visar var du kan köpa dem.

Halsband Och Koppel Till Valp

Att ha halsband och koppel till din valp redan innan vovven kommer är en smart ide.

Gå ut med valpen är A och O i att göra den rumsren, och koppelträning kan du börja med så fort valpen kommer hem till dig.

DjurHemma Rekommenderar: Halsband Och Koppel Till Din Valp!

Halsband Och Koppel Till Vuxen Hund

Koppel finns i många olika modeller. De flesta ägare har flera olika koppel till sin hund. Ofta gör man olika aktiviteter med hunden vilket gör att det finns koppel som passar bättre till olika situationer.

Men vi alla behöver ett helt vanligt promenad koppel. Här ser du våran rekommendation på ett vanligt koppel DjurHemma Rekommenderar: Halsband Och Koppel Till Din Hund!

Mysig Hundbädd

Din hund behöver en skön plats att kunna vila ordentligt på. Du kanske inte alltid vill ha vovven i sängen eller soffan.

En ortopedisk hundbädd är optimalt för de flesta hundar. Det behöver inte ha ledbesvär för att kunna njuta av en sådan här härlig hundbädd som vi rekommenderar i DjurHemma Rekommenderar: Hundbädd Till Din Hund

Upphöjda Matskålar Till Hund

Matskålar är något som du bör ha hemma innan hunden kommer.

Vi rekommenderar upphöjda matskålar som kommer upp från marken, då hunden står i en bättre ställning när den äter och inte sliter på sina leder.

DjurHemma Rekommenderar: Matskålar Till Hund

Hundbajspåsar I Storpack

Hundbajspåsar är verkligen inget kul att köpa, men har du hund så är det ett måste.

Därför rekommenderar vi att du köper dem i storpack, då finns de länge i skåpet innan du behöver köpa dem igen. Bara att ta ut några påsar i taget!

DjurHemma Rekommenderar: Hundbajspåsar i Storpack

Titta in här med jämna mellanrum, för då och då läggs upp nya, praktiska, användbara och bra saker som du kan köpa till din hund!