Vi kan få provision på det du köper genom våra länkar. Helt utan kostnad för dig. Läs mer

DjurHemma Rekommenderar: Labyrint Till Din Hamster!

Hamstrar behöver massor med aktivitet. Saker att leka med, klättra på, hänga i och busa med.

Eftersom hamstrar är uppe på natten och det är vi vanligtvis inte, så måste din hamster ha saker att kunna roa sig med själv under de timmar den inte får umgås med sina kära ägare.

En labyrint att springa i finns det knappt någon hamster som kan motstå.

Varför Köpa En Labyrint Till Hamstern?

I det vilda bor hamstrar i gångar och hålor under markytan. De gräver långa tunnlar och bygger små rum.

En labyrint bör påminna om dess tunnlar och låta hamstern få känna av sin naturliga instinkt att springa och gömma sig i små hålor.

Vad Krävs Av En Labyrint Till Hamster?

En labyrint till en hamster ska inbjuda till lek och motion. Den ska få hamstern nyfiken att utforska tunnlarna och känna sig så trygg att den till och med kan sova där i.

Labyrinten ska byggd i ett, för hamstern, säkert material. Då hamstrar gärna gnager på allt, är det bästa att ha ett träslag som är okej för hamstrar att gnaga på.

Men den ska dessutom vara ihop satt på ett sätt att det inte är farligt eller skadligt för hamstern. Som giftigt lim eller spikar som sticker ut.

Labyrinten får inte vara för liten. Hamstern måste kunna få bra plats där inne och absolut inte riskera att kunna fastna någonstans.

Vår Rekommendation Av Labyrint Till Hamster

Vi har hittat en jätte populär och rolig labyrint till hamstrar #ad på amazon.se.

Labyrint till hamster gjort i trä med locket öppet så man ser insidan
Klicka här för pris, omdömen och fler bilder på Amazon #ad

Den här labyrinten uppfyller precis det en labyrint borde. Den har roliga rum, flera öppningar och gjord i ett säkert, gnag-vänligt material.

Materialet i den här labyrinten är i obehandlat trä, vilket innebär att den inte är någon fara om hamstern vill bita lite på den.

Taket går att lätt lyfta av på den här labyrinten, vilket underlättar väldigt för dig när det kommer till rengöringen.

Den enda nackdelen vi ser med denna labyrint är att vissa hamstrar tycker så mycket om den att ägarna inte ser sin hamster lika mycket som tidigare, då de trivs så bra med att vara inne i sin labyrint!

Från oss på,