Vi kan få provision på det du köper genom våra länkar. Helt utan kostnad för dig. Läs mer

DjurHemma Rekommenderar: Fjäderleksak Till Dig & Din Katt!

Katter tycker om att leka och röra på sig. Det är till och med nödvändig för deras hälsa att dem får göra det.

Leksaker av alla dess slag kan vara roliga för katter. En leksak som kan aktivera både dig och katten kan vara extra rolig och det kan bygga upp er relation genom att ni leker tillsammans.

Att ha en gäng olika leksaker till katten som inte alla ligger framme samtidigt är smart för att kunna variera och inte låta katten tröttna på sakerna.

Här ger vi dig ett förslag på en rolig leksak som ni kan använda tillsammans. Den sätter igång kattens jaktinstinkt och dina reflexer.

Vad Krävs Av En Kattleksak?

Kattleksakerna hela uppgift är att vara roliga och sysselsätta katten.

En leksak ska kunna stimulera till lek och rörelse. Den ska få katten att vilja leka.

Leksaken måste förstås vara säker för katten. Den får inte lätt gå sönder, vara i något farlig material eller kunna på något sätt skada katten.

Vår Rekommendation Av Kattleksak

Leksaker till katter finns i så otroligt många olika varianter. Man kan till och med göra leksaker själv om man bara har lite fantasi.

Men vi fann en mycket rolig leksak #ad på Amazon.se som verkligen är populär bland katterna.

Den här leksaken sätter verkligen igång kattens jaktinstinkt och testar dina reflexer. Du håller i pinnen och katten ska jaga fjädrarna. Ett utmärkt sätt för er att leka tillsammans, men var beredd på att jobba, katter är snabba!

Fjäder teaser kattleksak, 7 st utdragbara interaktiva fjäderstav katt leksak flygande fjäder kattfångare med extra lång 38 tums stav och liten klocka, rolig tränare lekleksak, färgglada ränder
Klicka här för pris, omdömen och fler bilder på Amazon #ad

Leksaken har 7 stycken olika fjädervippor att variera mellan. Varje vippa är i färgglada färger och har en liten bjällra för att påkalla kattens uppmärksamhet.

Handtaget som du håller i är utformat för ett bra och bekvämt grepp och själva stången är i ett flexibelt material så att det inte går av speciellt lätt även om den böjs.

Själva stången går att förlänga vilket gör att du får en lång räckvidd.

Hela leksaken är gjord i giftfria material, vilket gör att även om katten efter en tids lek lyckas få loss en fjäder eller så, så är det inte farligt för den.

Du måste dock alltid vara uppmärksam på din katt när ni leker så att den inte till exempel inte äter upp något som den inte borde äta.

Det här är en jätte rolig leksak #ad som kan sysselsätta din katt och dig i timmar.

Från oss på,